sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Toipilasviikkoa vietelty

Selkeästi kilpailujen puute vähentää kirjoittelun määrää huomattavasti. Treeneistä piti kirjoitella tänne aina silloin tällöin, mutta nekin ovat viimeisen kuukauden aikana olleet kovin värittömiä, joten niistäkään ei tarinaa pahemmin irtoa. Kuluneella viikolla ei ollut edes kilpailuja ja treenitkin jäivät välistä olkapäävaivojen takia. Ei siis tarinan tynkääkään, joka liittyisi ajamiseen.

Maanantai meni melkoisen tuskaisissa tunnelmissa. Ohjelmassa oli, liki työpäivän mittainen, lääkärireissu, jossa vatsalihaksia ja olkapäätä tutkailtiin useampaan otteeseen. Olkapäässä ei ollut murtumia, mutta AC-nivel oli saanut osumaa sen verran, että lääkäri lupailu 6-10 viikon palautumisaikaa. Ajelua tuo ei sinänsä häiritse, mutta putkelle nousemista, starttaamista ja tangosta voimakasta vetämistä kylläkin.

Tiistaina oli ohjelmassa Turun Sanomien haastattelu. (koitan siirtää jutun tännekin) Toimituksesta otettiin yhteyttä maanantaina ja tiistaina oltiin Aurajokirannassa tekemässä lyhyttä, kuulumisia läpikäynyttä, juttua. Tiistaina tuli pöydälle myös ehdotus turkulaisen maantie- ja ratapyörätiimin perustamisesta kansalliselle tasolle. "Tavoitteellisille urheilijoille parempien kilpailu- ja harjoitusolosuhteiden luominen" oli yhteydenoton ajatus. Tästä kirjoittelisin kovasti lisää, jos vain voisin antaa ennakkotietoja. Korostetaan kuitenkin, että mitään varmaa ei ole kasassa, mutta pohjia rakennetaan. Kyllä pyöräily taitaa Suomessakin kiinnostaa....

Loppuviikko onkin sujunut lyhyitä treenejä yritellen. Aika-ajon ja maantieajon SM-kilpailuissa olen mukana. Maantiellä pyrin auttamaan muita kuskejamme mikäli vain pystyn. Lämpimänä päivänä lienee ainakin pullojen hakemista autolta ja jakamista muille. Käsi ei kestä omaa kisaamista 100%, joten parempi olla rehellinen itselleenkin asian suhteen ja koittaa tehdä parhaansa muiden hyväksi. Kiitostahan siitä ei Urheiluliitossa jaeta, mutta antaapahan itselleni hyvän valmistaumisen loppusyksyn kisoihin, joissa paikkani mitä ilmeisimmin on pullokuskina.

Ensi viikolla vähän varustetestitekstiä jälleen tiedossa. Mavicin maantie- ja aika-ajokiekkosettiä testaillut tässä kevään mittaan ja nyt olisi aika kirjoitella vähän kiekoista. Felt F4 :sta keväällä kirjoitettu teksti kerää yhä, Googlen kautta, lukuisia lukukertoja viikon aikana.

Ketju poikki,

-M

Ei kommentteja: