perjantai 16. elokuuta 2013

Paluu pyörän päälle

Pitkäksi venähtänyt sairastelu saatiin viime viikonlopun aikana kuriin ja maanantaina olikin edessä paluu pyörän päälle. Sen tietää mitä se on kun pidät reilun viikon taukoa. Pyörä tuntuu pahalta alla, satula on huonosti, korkeuskin taitaa olla väärä, vaihteet ei toimi jne...Pari päivää meni tuntumaa hakien,mutta nyt sairastelut ovat vain muisto bittiavaruudessa.

Syksyn ensimmäisten ratakisojen lähestyessä harjoittelua alettiin painottamaan kohti ratajaksoa. Tällä viikolla siis selkeästi kovempi harjoitusviikko, jonka jälkeen pari viikkoa radalla (ihmettä odotellen) ennen kisoja. Lähellä on onneksi hyvä valikoima veloja; Gentin ja Roubaixin sisäradat sekä muutamia vallan mainioita ulkoratoja.

Sunnuntaina onkin vuorossa paluu kilpailuihin. Se ei missään nimessä nosta mielialaa,kun kausi on jo muutenkin pitkällä ja joudut pitämään kisoista pari viikkoa taukoa. Sunnuntaina pääsee onneksi ajelemaan Kermista - matkaa kisapaikalle on kokonaista kahdeksan kilometriä.

Kotiinpaluukin lähestyy. Siinä meneekin taas tovi tien päällä mukavasti kun ajelee auton Belgiasta Tukholmaan. Kausi jatkunee kuitenkin kotiinpaluun jälkeen suunnitelman mukaisesti. Kilpailuja kun ei maantiellä ole tarjolla niin lienee ajettava henkilökohtainen aika-ajo -cup syys-lokakuun aikana.

Ketjuja poikki!

-M

Ei kommentteja: