maanantai 30. syyskuuta 2013

Seuraavat GP:t

Kausi etenee varsin mukavasti. Belgian GP-kisan jälkeiset harjoitusviikot ovat sujuneet mallikkaasti ja nousujohteisesti. Olotila ennen tulevia Itävallan ja Liettuan GP-kisoja on varsin mainio.

Jalat pyörivät huippunopeuksilla aavistuksen paremmin mitä kuukausi sitten ja myös kestävyyspuolen yläaluetta on treeneissä kiusattu. Varovaisesti voisin arvioida, että tunne omasta kunnosta on todella hyvä. Tätä tunnetta on vahvistanut tehomittarin lukemat peruslenkeillä. Toisaalta, sitä voi treenata itsensä perustasoiltaan hyville tasoille, mutta kun pitäisi kiriä reilua kuuttakymppiä muutaman kerran ei pelkästä vahvasta perustasosta ole kovinkaan pitkäksi aikaa iloa. Lisäksi ei sovi unohtaa sitä asiaa, että kilpailu on kilpailu ja treenit ovat treenejä. Ei auta hyvät perustasot ja reipas kirikään, jos olet vain lahjaton.

Itävallassa ohjelmassa on pisteajo ja linja-ajo. Molemmissa on ohjelmassa aamupäiväkarsinnat ja tavoite on tietysti olla ilta-ajoissakin mukana. Viivalla on paljon tuttuja kavereita muutaman viime vuoden kisoista ja molempiin ryhmälähtöihin taisi olla tulossa reilut neljäkymmentä kuskia. Pariajoa (madison) en aja, koska sitä en ole päässyt harjoittelemaan. Tavoitteena on saada kaudelle 2014 kansallinen pariajo-partneri, jotta kv.kisoissa olisi enemmän ajettavaa.

Itävallan jälkeen kausi jatkuu seuraavalla viikolla Liettuassa. Ohjelmassa on tuolloin omnium. Lokakuussa ei näillä näkymin ole muita kilpailuja ja katseet kääntyvätkin marraskuuhun. Varmaa ei ole onko kautta mielekästä jatkaa marraskuun loppuun, mutta jos löytyisi yhdestä kahteen sopivaa kilpailua niin täysin poissuljettua tämä ei ole.

Kisakertomuksia ja koottuja selityksiä seuraaksi....

Ketju poikki,
-M

Ei kommentteja: