perjantai 22. marraskuuta 2013

Uuden kauden kasailua

Blogi viettää hiljaiseloa siihen saakka kunnes jotain alkaa tapahtumaan. Päivät eivät sisällä harjoituksellisesti mitään kummempia kuvioita. Salitreeniä on 2-3 kertaa viikossa, jonka lisäksi aerobinen kuntopiiri ja muutama kevyt kestävyysharjoitus.

Olo alkaa tosin olla jo kovin odottavainen sen suhteen, että pääsisi aloittamaan kunnon harjoittelun jo. Voimaharjoittelu on alkanut tuottamaan odotettua tulosta sekä voimatasojen pienoisena nousuna että elastisuuden parantumisena. Kuukausi mennään vielä voimaharjoittelupainotuksella ennen kestävyysharjoitteluun siirtymistä.

Kevään ohjelma alkaa selkiintymään vähitellen. 3-4 viikon välein toteutettavat lyhyet rataleirit on lyöty liki kokonaan jo lukkoon ja pari sparraus-tapahtumaakin olisi tiedossa keväälle - tosin matkakilometrien määrä vähän arveluttaa näissä.

Kisakauden aloitus on myös tiedossa ja vuosisuunnitelmaan on piirretty muutama hetki, jossa oletetaan kisojen nykytiedon perusteella olevan. Vahvasti näyttää siltä, että ensi vuonna ei ole kansallisia ratakilpailuja ohjelmassa kv.kalenterin päällekkäisyyksien vuoksi. No, tänä vuonna ainakin oli oikea ratkaisu ajaa etappikisoja jalkoihin sen sijaan, että olisi ollut ajamassa kansallisista ratamestaruuksista.

Ensi viikon kuluessa päivittelen blogin varusteosiota hiukan. Samoin ohjelmassa taitaapi olla pyöränmitoitusta, josta tarkoitus saada kokonaan oma kirjoitus aikaiseksi.

Ketju poikki,

-M

Ei kommentteja: