tiistai 25. maaliskuuta 2014

Back on Track

Tässä taateleita mussuttaessani kivikovalla retkipatjalla voi todeta itselleen, että asiat voisivat olla huonomminkin.

Viime lauantaina ajelin ensimmäisen lenkin parin päivän matkustelun jälkeen Flaanderissa. Mikäs sen hienompaa kuin ajaa hiukan liian vähässä vaatetuksessa kolmisen tuntia erittäin kovassa tuulessa vesi-, räntä- ja raekuurojen säestäessä matkaa. Sunnuntaina kiertelin nelisen tuntia Ronden, meitä turisteja varten merkattua, reittiä. Sade puuttui, mutta kuutisen astetta lämmintä ja kova tuuli teki ajamisesta tahmeaa.Onneksi uusi aerorunkoinen Felt on kevyt poljettava niin pääsi reitiltä poiskin.

Tänään alkoi treenien puolesta rataviikko. Ratapyörän säätäminen on vielä hieman vaiheessa, mutta onneksi velo on huomenna varattu, joten rataviikosta käytettäneen yksi päivä pyörän säätelyyn. Ja jotta ei ihan pelkäksi säätämiseksi menisi niin huomenna olisi lähistöllä mainio mahdollisuus käydä avaamassa kilpailukausi noin 120km Kermeksessa. Pari tuntia jos jaksaisi ajaa mukana voisi hyvillä mielin jatkaa rataviikkoa torstaina lähivelolla.

Kilpailukausi lähestyy uhkaavasti. Siis ratakilpailukausi. Olikohan yhdeksän viikkoa ensimmäisiin kisoihin. Viitisentoista maantiestarttia taitaa ehtiä ajamaan ennen ensimmäisiä kovempia kisoja tänä vuonna. Kilometreissä tuo lienee sellaista 1500 maantiekilpailukilometriä. Tehoharjoituksia ei ole vielä maantiellä ollut yhtään, joten siinäkin mielessä mukava aloittaa kilpaileminen, jotta saa kovemmat treenit maantielläkin käyntiin. Tarvinnee koittaa ennen starttia, että etuvaihtaja nostaa isommalle rattaalle...

Blogi päivittynee taas aktiivisemmin ja uudet yhteistyökumppanit, Mainoskoho ja Powerbar, lisätään sivupalkkeihin tuota pikaa.

Ketju poikki,

Mika

Ei kommentteja: