lauantai 8. maaliskuuta 2014

GoExpoilua

Fillari-messut, tai otsikon mukaisesti GoExpo-messut, ovat omalta osaltani ohitse. Kaksi päivää hälinää, betonilattialla seisoskelua ja lukuisia pyörien esittelyjä. Melkoisen hauskat pari päivää.

Feltin osastolle oli kasattu kattava otos vuoden 2014 mallistosta. Esillä oli triathlonisteille suunnattuja pyöriä, maantiepyöriä, 27,5" ja 29" maastopyöriä ja muutama laadukas hybridi. Olen ollut messuilla Feltteja promoamassa vuodesta 2008 alkaen ja en muista, koska osastollamme olisi ollut yhtä kova kuhina kuin tänä vuonna.

Esillä oli toki hienoja pyöriä paljon, mutta myös hyvät harrastuspyörät triathloniin ja maantielle keräsivät katseita. Muutaman otoksen pyöristä pääsee näkemään täältä https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1466241003516266&id=1311455862328115.

Messuilla oli myös hienoa nähdä lukuisia kilpailukavereita ja kuulla kuulumisia. Perinteisestihän kukaan ei ole talven aikana harjoitellut, kaikki ovat istuskelleet töissä/koulussa ja jahka lämpötilat nyt nousevat +10 asteen luokkaan aletaan renkaisiin pumppailemaan ilmaa ja miettimään ensimmäisiä lenkkejä. Selityksiä oli mitä moninaisimpia miksi pyörä kulkee/ei kulje tänä vuonna. Joku oli asentanut lentokoneisiin osia talven mittaan, toinen ollut muuttomiehenä, kolmas hiukan flunssaisena jne...Rusketusraidat tosin paljastivat monet etelässä kävijät vaikka muuta väittivät.

Matka etenee raiteilla kohti kotia. Lämmin maaliskuinen lauantai-ilta lupailee ennusteissaan vielä huomiselle ajokelejä. Tarvinnee harkita harjoittelemaan lähtöä, jos lämpötilat nousevat tosiaan sinne kymmenen asteen tienoille ja tuuli ei käy liian kovaa. Tunnin, jos kevyesti ajelisi, kun nuo pohjatkaan eivät taida....

Messuilla triathlonisti Tatu Kasurinen jutteli kuinka halpaa triathlonissa kilpaileminen on. Täydenmatkan Ironman-kilpailut maksavat vain viitisen sataa euroa startilta. Voinee olla iloinen kermisten 5€ maksusta.

Kohti kesää,
-M

Ei kommentteja: