perjantai 7. maaliskuuta 2014

Hiljaiseloa

Blogiin on alkanut kertyä pölyä jo pintaan, kun tekstejä ei ole aikoihin ilmestynyt. Syykin on selvä. Kun pääsee ulos treenaamaan tulee treenattua enemmän ja aikaa jää vähemmän päivitellä kuulumisia.

Onko kuulumisia? Eipä oikeastaan ihmeempää ole viimeinen reilu viikko tarjonnut. Kunto kestää ajaa reilun kahden tunnin treenejä. Muutamana päivänä tosin joutunut vähän keventämään, kun vielä ei ole paketti valmis. Aika kaukana valmiista itseasiassa ollaan.

Tulevat viikot sisältävät määrien kasvattamista kohti niitä kilometrimääriä, joita tähän ajankohtaa vuotta olisi hyvä ajella. Vauhdit ovat tosin maltillisia. Kolmekymppiä on tiukassa lenkeillä. Tosin kevät tuulet vaikuttavat ajamiseen melkoisesti. Vastatuuleen hitaasti ja myötätuuleen nautiskellen. Kilpailukauden avaus lienee kahden viikon kuluttua, joten vajaan tuhannen kilometriä ehtinee vielä ajella jalkoihin ennen sitä.

Kisakalenteria päivittelen lähipäivinä. Pääsiäisenä ohjelmassa on lyhyet etapit mäkisemmässä maastossa Luxemburgissa ja etelä-Belgiassa. Onneksi ennen etappeja ehtinee ajamaan liki kymmenen starttia, joten vähän on tuntumaa mahdollista saada ajamiseen. No, eiköhän mäet tunnu silti pahalta kun koittaa ruhoaan raahata ylös.

Lyhyt, tarpeetonta infoa sisältävä päivitys tällä erää. Toivottavasti parempaa seuraavaksi.

-M


Ei kommentteja: