maanantai 16. kesäkuuta 2014

Kilpailu: SM Omnium

Viikonvaihteessa kilpailtu ratapyöräilyn Suomen mestaruuskilpailujen omnium-ajo päättyi voittooni. Suomen mestaruuden lisäksi saan 30 UCI-pistettä, jotka nostavat minut omniumin maailman rankingissa sijalle 65-70, kun ranking seuraavan kerran päivitetään heinäkuussa.

En ala sen tarkemmin käymään läpi kilpailuja Helsingissä, koska kisatekstiä on viime aikoina tullut riittämiin tänne. Kaksi tuulista ja aavistuksen koleahkoa päivää ajettuna. Kilpailut etenivät rutinoituneen toimitsijaryhmän vetämänä erittäin hienosti ja viikonloppu sujui velolla leppoisassa hengessä.

Lisään huomenissa muutaman kuvan blogiini, jotta ei pelkkää tekstiä tarvitse lukea!

Suomen mestaruus on aina arvokas ja arvostan voittoni korkealle, koska en pystynyt viime vuonna puolustamaan vuoden 2012 voittoani loukkaantumisen takia. Pyrin tänä kesänä vielä käymään toisen kerran Helsingissä SM-kilpailuissa, jos kalenterini antaa myöden.

Voittaessa on mukava kiittää myös niitä tahoja, jotka ovat tukeneet matkaani viime vuosina:

Vaimoni Janni,

Talviharjoittelu ja lihashuolto Sohvi ja Iida,

Huntteri / Felt & BBB,

Bioracer,

Bikeshop.fi / Ajopyörä,

Powerbar Finland,

Mainoskoho,

sekä Turun Urheiluliitto ovat olleet tärkeässä roolissa auttaessaan räpiköinnissäni eteenpäin. Kiitos teille kaikille!

Kiitos myös alkuvuodesta edesmenneelle hyvälle tukijalleni ja yhteistyökumppanilleni. Lyhyeksi jääneen yhteistyömme aikana ehdimme käymään mitä syvällisimpiä pyöräily- ja urheilumarkkinointikeskusteluja. Kovaa sparrausta, joka auttaa tulevaisuudessa vielä monesti.

-Mika

Ei kommentteja: