sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Uuteen nousuun

Toukokuun alusta alkanut, suhteellisen tiivis ja matkuspitoinen, kilpailujakso vaati veronsa SM Omniumin jälkeisellä viikolla. Fyysinen ja henkinen väsymys oli sen verran kova kuuden viikon jakson jäljiltä, että treeniviikosta ei jäänyt käteen muuta kuin kurainen pyörä. Jokaisen lenkkiyritelmän päätteksi itseasiassa.

Kahden lepopäivän jälkeen oli tarkoitus keskiviikosta alkaa tekemään perusajotreenejä, ja saada näin tasaisuutta ja kestävyyttä kilpailukunnolle. Tällä kertaa toteutus ja suunnitelma eivät vain kohdanneet. Loppuviikosta alkaneet kylmät ja sateiset kelit sotkivat vielä viikonloppua, joten ensimmäinen kunnon harjoitus tuli tehtyä vasta sunnuntaina. Pyörää tuli kyllä ajettua jonkun verran, mutta ajamisen laatu oli heikkoa.

Menneitä on turha miettiä liikoja. Uusi viikko on alkamassa, lepopäivä on peruttu ja loppuviikosta on lähtö rataleirille ja kohti seuraavia kilpailuja. Treeniviikko huipentuu SM aika-ajoon, jonka käyn ajamassa hyvää treeniä hakiessa. Viikonloppuna pari hyvää treeniä temmon päälle ja parilla ratatreenillä GP-kilpailuun Puolaan.

SM-maantietä en tänä vuonna aja. Keskustelimme asiasta valmentajani kanssa pitkään, mutta ikävä kyllä liki 220km maantieajo ei ole se mitä ohjelmani kaipaa tähän hetkeen. Luonnollisesti olisin halunnut ajaa SM-maantien, koska kansallisissa pystyn haastamaan suurinta osaa kilpakumppaneista, mutta ehkäpä tämä ratkaisu palvelee ratakauttani. Ensi vuonna sitten taas maantiellä!


Ensi viikolla olisi tarkoitus täällä blogissa julkaista muutama kuva Felt Bioracer Finland -ratavaatetuksesta, jotka saapuivat edellisviikolla Belgiasta Suomeen. Kiitos Lieven ja Juho!

Pyörä on putsattu, rullat ja traineri aseteltu paikoilleen ja sisätreenit keskellä kesää alkakoot.

Ketju poikki,
-M

Ei kommentteja: