torstai 10. heinäkuuta 2014

Puolan jälkipyykkiä

Bioracerin ratavaatteet roikkuvat kuivina pyykkinarulla odottaen seuraavaa pakkausta, sekä kuvaamista blogia varten. On kyllä hyvän tuntuisia vaatteita, ja voipi olla, että helteisessä Italiassa haalarin sijaan päällä onkin perinteinen ajopaita + -housut -yhdistelmä. Se vaatteista.

Puolan kisoja on analysoitu sen mitä niissä nyt analysoitavaa on ollut. Ryhmälähtöjen luokkattomuudesta on päästävä eroon ensi viikon kisoihin mennessä, ja ajamisen on muututtava aktiivisemmaksi. Tai ainakin tilanteisiin reagoimisen on oltava nopeampaa. Turha odotella, että edellä oleva vetäisi välin kiinni, jos sillä kuitenkin painaa jaloissa. Toisaalta vauhdit olivat Puolassa hyvää kv.tasoa, joten itselläni ei ainakaan virheisiin niissä vauhdeissa ole varaa.

Aika-ajot sujuivat Puolassa hyvin, mutta parannettavaa jäi toki paljon. Italiassa ei tulla ennätyksiä rikkomaan, mutta myöhemmin syksyllä pitää ajaa paljon kovempaa sekä kilometri, että neljä kilometriä. Tavoiteaikoja on asetettu molemmille matkoille, joten ei muuta kuin töihin!

Kilpailukalenteri päivittyy sivuille tämän viikon kuluessa, jahka saan itselleni muutaman kisakuvion selväksi. Lokakuun EM-kilpailut ovat yhä kauden päätavoite, mutta ajamisen on parannuttava parilla pykälällä, jotta EM-kisoissa on mahdollista päästä asetettuihin tavoitteisiin.

Ketju poikki,
-M

Ei kommentteja: