torstai 23. lokakuuta 2014

11 päivää

Yhdentoista päivän verran kestää vielä tämä treenikausi. Sitten on aika tyhjentää renkaista ilmat ja nostaa pyörä varastoon pölyttymään.

Perutun GP Viennan tilalle ei löytynyt järkevää korvaajaa, joten ainoa fiksu ratkaisu oli lopettaa kausi 2014 kilpailujen osalta. Tai tarkemmin ottaen kilpailuihin valmistautumisen osalta. Koska en pysty lopettamaan kautta vain siihen, että valmentajan kanssa vaihtelemme sähköpostia oli luonteva ratkaisu ajaa tässä kohtaa muutamat labratestit, joissa saadaan määriteltyä harjoitusalueita. Periaatteessa ainoa kohta mitä testeillä etsitään on noin 2,5 mmol/l taso, joka on siis perusajorajani. Ja tuota 2,5 mmol/l kynnystä sitten ajetaan tammikuusta alkaen taas niin paljon kuin jaksetaan - parisen tuntia päivään korkeintaa.

Parin testipäivän jälkeen ohjelmassa onkin tyhjyyttä. Vaivojen parantelua ja kevyttä liikuntaa, joka muuttuu saliharjoitteluksi joulukuun alussa. Treenit jatkuvat tammikuun puolessa välissä mikäli en aivan väärin viikkoja laskeskellut. Jääpähän talviajot taas vähäisiksi!

Ensi kauden suunnitelmatkin ovat täysin avoinna. Pientä keskustelua ollaan valmentajan kanssa käyty omniumiin panostamisesta, mutta pienimuotoiseksi ongelmaksi on nousemassa se, että minulla ei ole Turussa Derny-kuskia käytettävissä ollenkaan. Toisaalta omniumissa houkuttaa se, että nopeusominaisuuteni on tänä vuonna noussut lähemmäs sitä tasoa, jota omniumissa vaaditaan. Toisaalta epäilyksen aiheitakin on vielä ilmassa, mutta jatketaan tätä pähkäilyä myöhemmin lisää...

Muutama päivä ajoja, jonka jälkeen lepoa!

Ketju poikki,
-M

Ei kommentteja: