sunnuntai 2. marraskuuta 2014

11 päivää vol.2

Tilanteet muuttuva nopeaan. Onneksi tällä kertaa muutos on kannaltani positiivinen. Kerran peruttu, siirretty ja jälleen peruttu GP Wien järjestetään kuitenkin uusin kilpailun, kategorioin ja päivin. Olin jo tiistaina onnellisesti odottelemassa loppuviikon testejä ajettavaksi ja kautta päättyväksi, kun sähköpostissa oli Itävallan maajoukkuevalmentajan toivotus tulla ajamaan kilpaa.

Hyvin lyhyen mietiskelyn jälkeen olin valmis kilpailuihin. Parisen viikkoa aikaa valmistautua, kausi ei missään kohtaa loppunut edes kunnolla ja virtaa jäljellä, joten miksi ei. Kilpailuihin nyt tuskin pääsen ihan kauden parhaassa iskussa, mutta ajetaan se mitä pystytään ja päätetään kausi hyvään kaksipäiväiseen.

Viime keskiviikkona ehdin ajamaan myös kuntotestien ensimmäisen osan, jossa ohjelmassa oli porrastesti. Eipä ollut watit kovinkaan kummoisia, mutta onneksi kuitenkin parempia kuin aiemmin. Toisaalta testit on testejä, treenit treenejä ja kisat kisoja. Hauskaa oli kyllä testissä ja viimeisen 3½ minuuttia sydän hakkasi tasaista 200 lyöntiä minuuttiin. Sinänsä sillä nyt mitään väliä, että paljoako tuo lyö, mutta eipähän ole iän myötä maksimit laskeneet ja kivahan tuo on, että pienen, lievän kauden loppupuolella olleen alipalautumisvaiheen jälkeen kroppa on taas hereillä.

Nyt on katse siis yhdentoista päivän päässä olevissa kilpailuissa. Lyhyitä treenejä jalkoihin, vähän ajoasentoon totuttelua ja sitten kohti kauden kilpailupäiviä 22 ja 23 kohti. Marraskuun puolivälistä alkaakin sitten parin kuukauden ylimenojakso ennen uuden kauden harjoittelun alkua.

11 päivän kuluttua alkaa kilpailut!

Ketju poikki,
-M

Ei kommentteja: