sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Kohti kautta 2015

Vuosi on vaihtumassa tuota pikaa ja samalla se tarkoittaa harjoittelun aloittelemista. Viimeisistä kilpailuista on kulunut jo riittävän tovin verran, jotta harjoittelu alkaa tuntumaan taas erittäin hyvältä ajatukselta. Paljon hikeä tiedossa seuraavan 12 viikon ajan, kun saa taas alkaa luomaan kuntoa kermiksiä varten.

Kaudella 2015 joukkueeni Belgiassa vaihtuu. Pari vuotta ajelin SV Kontichin paidassa, mutta seuran pienentäessä huomattavasti joukkueen kokoa vuodelle 2015 oli itselläni myös uuden ajopaikan etsintä. Jatkossa ajan ASFRA Racing Team Oudenaarden riveissä Belgian maaperällä. Joukkueen rosteri on suuri, mutta hyvin ajamalla pääsee ajamaan myös etappeja ja Belgian Cupin yksipäiväisiä.

Kaudella 2015 maantiekilpailut toimivat jälleen valmistavassa roolissa ratapyöräilyn omnium-kilpailuihin. Tähtäin on nyt siirretty pisteajosta ja scratchista omniumin puolelle ja sen eteen tullaan tekemään töitä paljon. Henkilökohtaisiin aika-ajoihin on asetettu kovat, mutta realistiset aikatavoitteet joihin tulevalla kaudella tulisi päästä. Hyvillä henkilökohtaisilla ajoilla on mahdollista paikata yhteislähtöjen heikkouksia ja näin ollen kamppailla hyvistä omnium-sijoituksista.

Kilpailukalenteri löytänee muotoaan lähiaikoina. Perusraami kalenterille on selvä ja EM-kilpailuissa hyvän tuloksen saavuttaminen on kauden päätavoite.Omniumin Maailman Cup paikka vaatisi UCI:n maarankingissa 24 parhaan maan joukossa olemista, joka saattaa olla liian kova tavoite vielä kaudelle 2016.

Treenit kun alkaa niin päivittelytahtikin parantunee!

Ketju poikki,
-M

Ei kommentteja: