maanantai 8. kesäkuuta 2015

Kilpailut Lahti GP ja Porvoon ajot

Edellisestä maantiekilpailusta olikin jo kerennyt vierähtämään aikaa kuutisen viikkoa, joten mikäs sen mukavampi kuin jatkaa maantiekautta kahdessa erittäin hienosti järjestetyssä kilpailussa: Lahti GP:ssa lauantaina ja Porvoon ajoissa sunnuntaina. Molemmat kilpailut edustavat ehdottomasti parasta laatua Suomessa niin reittiensä kuin järjestelyidensä puolesta. Tähän kun vielä lisätään hyvä ajajakattaus on nämä kilpailut sellaiset, joita ei mielellään välistä jätä.

Omat kilpailutavoitteeni oli varsin maltilliset ja lähdinkin auttamaan Urheiluliiton muita kuskeja heidän henkilökohtaisissa tavoitteissaan. Aivan parhaalla mahdollisella tavalla emme viikonlopusta suoriutuneet, mutta ainakin sain kaksi hyvää treeniä viikonloppuun ja ei tarvinut yksin ajella. Ratakisojen jälkeen on aina aavistuksen vaikea hypätä maantielle, mutta josko tästä vähitellen tämäkin puoli ajamista lähtisi toimimaan.

Tavallaan olisi kiva kirjoittaa kisoista jotain tapahtumaa, mutta joko olin niin hapoilla kokoajan, että en niitä muista tai sitten kisoissa ei paljoa tapahtunut. No, aurinko paistoi, monella tutulla oli juttuja jaettavana ja Porvoossa ylipaino ei ole eduksi ylämäessä. Siinä niitä varmaan tärkeimpiä tarinoita viikonlopusta.

Huomenna jatketaan harjoituksia radalla. Kilsan aloitusta syksyä varten sekä ajamisen rentoutta. Siinähän sitä on tekemistä...

Ketju poikki,
-M

Ei kommentteja: