lauantai 3. lokakuuta 2015

GP AIgle, päivä 2

Jäykillä jaloilla lompsin velolle iltapäivällä, jossa ohjlemassa omniumin toinen päivä.

Ajot alkoivat kilometrin aika-ajolla. Aika 1.07.1 ei taida olla edes kahdeksan kärkiaikani joukossa, mutta edes antoi osviittaa vähän paremmasta. Tai vähemmän huonosta. Paketti pysyi ajossa ihan hyvin kasassa, lähtö oli aavistuksen normaalia hitaampi, joka näkyi ajassa. Sijoitus taisi olla 12/16.

Lentävällä kierroksella on Aiglessa matkaa 200 metriä. Kello pysähtyi aikaan 11.3 ,joka jää omasta ennätyksestäni 200 metrillä jonkin verran. Ihan kelpo, mutta aikaisemmin aloitettu kiihdytys olisi voinut toimia. Verrokkina mainittakoon, että kärki ajoi 10,5.

Pisteajossa ei ollut suurempia tavoitteita. Kierroksia jalkoihin vain mahdollisimman paljon. Ekasta kiristä nappasin toisen sijan, mutta jatkossa kirit aavistuksen kiersivät minua. Kerran koitettiin venäläisen kanssa hatkaan, mutta lyhyeksi jäi yritys. Juuri ennen puoltaväliä, eli 20km paikkeilla, loppui jalasta voima kiihdytellä. Kesken jäi. Ei varsinaisesti yllättänyt, mutta ajo oli ihan kelpoa.

Aiglen viikonloppu antoi pientä osviittaa paremmasta. Nyt on aikaa kaksi viikkoa EM-kisoihin. Hyviä, oikeita harjoituksia koneeseen niin josko tästä vielä jalat heräisi. Tavallaan meno ei ole huonoa, mutta siitä puuttuu vaan terävyyttä. Ja toisaalta omniumissa vaatimustaso on noussut aika paljon viimeisen vuoden aikana ja oma suoriuskykyni ei ole kehittynyt yhtä reippaasti.

Ketju poikki,
M

Ei kommentteja: