torstai 26. toukokuuta 2016

Kohti seuraavia kilpailuja

Onneksi viime viikonlopun jälkeen on jotain jo selvinnyt, vaikka iso kuva tuntuu yhä olevan hukassa. Onneksi meillä on valmentajan kanssa deadlinena kesäkuun puoliväli, jolloin pitää tietää mitä tehdään 100%. Nyt tehdään monia asioita alle 100% panostuksella, mutta ikävä kyllä se ei tuota yli 100% lopputulosta.

Täysin ilman ansioita tältä vuodelta ajan viikonloppuna maantiemaajoukkueen kanssa Tour of Estonian kaksipäiväisen kilpailun. Maajoukkueessa oli ilmeisen paljon peruutuksia, joten lähden täytemiehenä Eestiin, jossa yritän kuljetella pulloja nuoremmille menijöille sen mitä pystyn.

Maantiemaajoukkeessa kato käynyt kuulemma noin 90€ omavastuun takia kilpailureissua kohti, joka jäisi kuskin maksettavaksi. Sinänsä mielenkiintoista, koska radalla omavastuu on 100% UCI-kilpailujen kustannuksista. Tietysti voi todeta, että ratapyöräilijät ovat huomattavasti heikompia kuin kansalliset maantiekuskit ja näin ollen tukisuhde on lähellä oikeaa - paitsi, että maantiellä pitäisi maksaa tuo 90€. Maantiemaajoukkueella on mukana myös huolto ja joukkueenjohto. Radallahan nuo saat mukaan kun maksat 100% heidän kuluista...

Eestin jälkeen kilpailut jatkuvat Liettuassa omniumin parissa. Eestin viikonlopun avulla koitan saada pienen buustin tuohon omniumiin. Tarkoituksena olisi myös ensi viikolla käydä radalla kerran tai kaksi - ainoastaan 60€/h ,kun radalle menee, mutta kuka näitä enää laskee. Muutama 4km treeni voisi tehdä hyvää jaloille. Minskiä heijastellen moni asia on radalla ihan kelvossa kuosissa, mutta omnium on kilpailuna kovin omanlaisensa ja suoraa yhteyttä ei yksipäiväisten kilpailujen suorittamisen kanssa voi vetää. Mutta positiivisin mielin kohti (tylsän) raskasta jaksoa reissuineen.

Ketju poikki,
-M


Ei kommentteja: