keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Paavo Nurmi -keskuksen Unelmien liikuntapäivässä


Käynyt asiakkaana reilun kymmenen vuotta Turussa Paavo Nurmi -keskuksella. On tehty kuntotestejä useilla tavoilla ja mittailtu kehonkoostumusta ahkeraan - viime talvena osana MM-valmistautumista neljän viikon välein, sekä tietysti ollut tarkkailemassa omien valmennettavien testejä.
PNK:lle on aina mukava mennä ja etenkin Kapasen Jukan kanssa on aina hauska jutella, koska yleensä aina löytyy mukavaa tietoa siitä miten on joskus aiemmin testattu, kuinka testit kehittyneet ja mitä maailmalla tehdään ja testataan. Olen myös ollut PNK:n kanssa samoilla tapahtumastandeilla aiemminkin seuran puolesta.

Tiistaina 10.5.2016 vietettiin ensimmäistä, kansallista, Unelmien liikuntapäivää. Pop-up -tyylisesti liikuntatapahtumia oli tarjolla esimerkiksi Turussa ympäriinsä mitä mainioimmin tavoin. Itselleni osui ilo ja kunnia polkea Sokos Hotel Caribian edustalla Paavo Nurmi -keskuksen pisteellä pyörää. Samalla keräsimme rahaa TYKS:n Sairaalaklovni toimintaan ja iltapäivämme kokonaissaldo ylitti 1200€. Eli tämänkin pellen polkemiset poikivat jotain hyvää!


Paikalle oli mukava mennä, koska tapahtumaan pyörät toimitti Ajopyörä / Bikeshop.fi ja pyöräthän olivat Huntterin Feltteja, joita viriteltiin Cycleopsin -harjoitusvastuksiin ( Tästä voi lukea talvella testatusta Cycleopsista! ). Aika meni kovasti rattoisasti kuulumisia vaihdellen ja uutustuotteista infoja udellen ;)

Treenien kannaltakin oli mukava käydä hiukan muuallakin kuin Kupittaan velolla pyörimässä. Muutama raskas päivä treeniä takana, jossa toisessa tuupittiin lentäviä 200m vetoja pienillä tuumilla ja tänään isoilla tuumilla 200m startteja. Minskissa alkaa kisat ensi keskiviikkona. Ohjelma on vielä isoilta osin arvoitus, mutta perjantai 20.päivä ajan kilsan. Se jakautuuko muu ohjelma scratch & pistari / omnium välille on vielä hiukan avoinna. Tavallaan omnium houkuttaisi, mutta toisaalta takaa-ajotreenit ovat olleet vähissä. Joskus jo päätin, että ajan vain kilsaa, mutta ulkoinen ohjaus on johtanut siihen, että lienen ajavan taas, huonosti, omniumeja. Tarttee varmaa keittää parit kaffet ja miettiä hiukan...

Ketju poikki,
-M

2 kommenttia:

Jukka Kapanen kirjoitti...

Onnea Miskin kisoihin !

Jukka Kapanen kirjoitti...

Siis MINSKIIN ! (Yhteys poikki sormien ja pään välillä)