maanantai 13. kesäkuuta 2016

Yksin treenailua

Turussa ollut varsin tuulista viime viikon. Voisi sanoa, että jopa tarpeettoman tuulista. Kupittaan Velo on myös taas täynnä hienoa hiekkaa, joka lentää läheiseltä BMX-radalta Velolle, joten pyörässä vaan laakerit narskuu pienten kivien hioessa laakeripintoja.

Treenit ovat viime aikoina olleet enemmän henkisesti rankkoja kuin fyysisesti. Hiukan alkaa taas painamaan yksin treenaaminen päivästä toiseen Kupittaalla. Etenkin startteihin olisi kiva saada kiinnipitäjää saati mopokuskia satunnaisiin jalkojen availuihin. Ei auta valittaa silti. Pääsee edes ajamaan ulkona.

Viikonloppuna ajettiin suomalaisen pyöräilykalenterin paras viikonloppu. Fellmannin ajot sekä Porvoon Ajo, jotka saivat tänä vuonna vielä lisäksi Ole Wackströmin Muistoajon perjantaille. Pyrkimys on panostaa tällä hetkellä vain ja ainoastaan kilometrin aika-ajoon ja ottaa etäisyyttä maantielle. Ajamaan olisi kyllä mieli tehnyt, mutta kun kaikkea nyt ei vain taida voida saada...

Onneksi yhteistyörintamalla tapahtui viime viikolla positiivisia asioita! Tarkemmin tästä tulevina viikkoina, mutta Twitter paljastanee pääpiirteet.

Ketju poikki,
-M

Ei kommentteja: