maanantai 19. syyskuuta 2016

Kohti kisoja

Ehkä vähän varaslähtöä otsikossa, mutta periaattessa tässä nyt mennään jo vahvasti kisoja kohti. Ensi viikon torstaina pyörähtää syyskausi käyntiin kilometrin aika-ajolla. Perjantaina jatkan, harjoitusmielessä, scratchilla ja lauantaina, myös treeninä, pisteajo ja mahdollisesti takaa-ajo.

Nyt olisi tietysti hauska paukutella henkseleitä kuinka olen kovassa kunnossa ja ajan kovempaa kuin aiemmin jne...Mutta tällä kertaa ei parane retostella ennakkoon liikoja. Olen kyllä hyvässä kunnossa, mutta en (omassa) huippukunnossani. Viimeiset viikot on harjoiteltu, tiedossa olevin riskein, liian kovaa. Palautuminen on jäänyt vajaaksi ja kovat treenit ovat aiheuttaneet sen, että "kiva" perustaso ajamiseen kyllä löytyy, mutta se terävä kärki uupuu.

EM-kisat ovat onneksi vielä reilun neljän viikon päässä. Sen suhteen on siis vielä aikaa palautua ja kaivaa paras kunto esille, mutta syksyn ensimmäinen GP voi olla liian aikaisin tällä kertaa. Riskejä pitää ottaa, jotta voi kehittyä, mutta tällä kertaa harjoittelussa saatettiin mennä liian kauan alipalautumisen rajoilla. Aika näyttää!

Sinänsä hyvillä fiiliksillä edetään kohti tulevia kisoja. Vahvat huhut epäilevät, että marraskuun puolivälissä olisi vielä Hollannissa Maailman Cup kilometri, joka tietysti sopisi, hyvässä kunnossa ollessani, omaan ohjelmaani kuin nenä päähän.

Katsotaan kuinka etenee ja toivotaan tietysti hyviä tuloksia tulevilta viikoilta!

Ketju poikki,
-M

Ei kommentteja: