sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Rataviikko ohi

Radan erikoisharjoitusten täyttämä viikko on ohi. Ei onnellisesti, mutta ohi kuitenkin. Maanantai aamuyöllä kun pääsee vielä Turkuun voi aloittaa rennommat pari päivää.

Viikko oli suhteellisen hyvä. Alkuviikosta painettiin startteja, kirejä ja punttia maanantaina ja tiistaina. Keskiviikkona ohjelmassa oli parin tunnin kevyt maantietreeni, josta loppuviikko radalla. Radalla ajoin neljään päivään yli 30 vetoa/starttia, jotka toivottavasti myös vievät taas eteenpäin.

Hyvää oli muun muassa alle 29" menneet lentävät 500m vedot, starttikierrokset 20,0" tai alle ja rennosti kovilla kierroksilla pyörinyt jalka.

Huonoa oli viimeisenä aamuna ajettu kilometrin testi. Koitin valmistautua ajoon kuten kisaan, mutta noin 9.15 alkanut veto ei vain toiminut. Starttikierros oli 20,5", jota seurasi kaksi tasavauhtista 15" kirrosta ennen hyytymistä reilun 16" kierrokseen ja tylyyn 1.06.6 loppuaikaan. Eihän tämän näin pitänyt mennä....

Olihan siinä alla jo treeniä, olokin tuntui aamulla väsyneeltä, mutta silti....Täyden kisavarustuksen olisi toivonut sytyttävän enemmän.

Matkan päällä vaikea jäsentää ajatuksia, mutta luotan, että olen oikealla tiellä ja 18 päivän kuluttua saan kaivettua hyvän kisasuorituksen esille. Mutta silti - 1.06.6.

Hierontaa, 40-50km perusajotreenejä ja punttia pitää sisällään ensi viikko.

Ketju poikki,
M

Ei kommentteja: