tiistai 6. syyskuuta 2016

Väsyttää

Aletaan olla taas niillä kohtia harjoituksia, että väsymys alkaa painamaan aika kovaa. Vähän liiankin kovaa. Tai oikeastaan sen verran kovaa, että olisi kiva levätä.

Painettu viime viikkoina hyvällä sykkeellä treeniä koneeseen niin maantiellä, salilla kuin rullilla. Vedot ovat olleet vielä suhteellisen pitkiä ja se näkyi esimerkisi tämän aamun starttitreenissä, jossa pyörä ei vain liikkunut eteenpäin, vaikka kuinka ja kovaa sitä koitti riuhtoa. Toisaalta tämä onnistui keväällä, joten miksi se ei onnistuisi myös nyt...

Loppuviikosta ohjelmassa lyhyt leiri, johon saimme vielä pakattua valmentajan kanssa hyvän intensiivisen ohjelman, samoja harjoitteita kuin aiemminkin, jonka avulla toivottavasti alkaa myös ajamiseen tulla jotain tuntua. Kolmisen viikkoa ekaan viralliseen kisaan syksyllä, joten ensi viikolla odottava kevyt viikko tulee kyllä hyvään paikkaan.

Vaikka väsy on kova ei auta muu kuin kerätä kamat kasaan ja lähteä salille. Sumokyykkyä, pudotushyppyjä ja keskivartalovoiman kehittämistä tiedossa.

Loppuviikosta päivitystä radalta. Ehkä.

Ketju poikki,
-M

Ei kommentteja: