keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Vähän takapakkia

39 päivää Kolumbian MC-kilpailuun. Aikaa on siis sopivasti, mutta jossain määrin kovin vähän. Ohjelma on olemassa jo päätyyn asti, joten sinänsä aika tuntuu kovin vähältä. Toisaalta matkaan mahtuu vielä tukku rataharjoitteita, joilla suorituskyky toivottavasti löytyy.

Selkäkivut ovat vähän varjostaneet viime hetkiä, mutta eiköhän se tosta, kun jaksaa jumppailla. Näinhän se usein on, että kun mennään limitillä liian pitkiä aikoja alkaa paikat vähän valittelemaan asiasta. Toisaalta voimaa on onnistuttu lisäämään hyvin kuluneiden vajaan kolmen kuukauden aikana, joten nyt kun nuo kivut tuosta taltuttaa ja saa lajivoiman vielä kohdilleen voi lähteä hyvillä mielin kohti Kolumbiaa.

Halpaahan tuosta keikasta ei saa tekemälläkään; lennot pyörineen pitkälti yli 1000€, majoitusöitä kymmenkunta, ratatreenit Kolumbiassa 200€ / 1,5h (tosin koitan vielä päästä jonkun vuorolle, koska tuo on aika suolainen hinta...), välilaskun osuminen yön yli, varusteiden päivitys ehjiksi...

Toisaalta hyvällä onnistumisella Kolumbiassa meidän on mahdollista saada toisena vuonna peräkkäin kilometrin MM-paikka. Siihen luottaen ja sitä toivoen!

Ketju poikki,
M

Ei kommentteja: