maanantai 27. maaliskuuta 2017

Vähiin alkaa käymään

Vajaa kolme viikkoa rata MM-kisoihin. Alkaa siis aika käymään vähiin. Ja ajaminen on vain yhä vaikeaa. Ei tajua.

Viimeistelyleiri on käynnissä Tanskassa vielä muutaman päivän ajan ja tarkoituksena olisi saada ajossa tuota alkua parempaan kuosiin. Se vaan ei tunnu toimivan. Mutta jatketaan harjoituksia. Vielä on paljon aikaa jäljellä.

Treenit avattiin parilla hyvällä päivällä, jossa toisessa lyhyitä lentäviä vetoja ja toinen päivä puolestaan pitkiä matkamittaisia vetoja. Tänään pitäisi ajaa kierroksen mittaisia paikaltaan vetoja, joilla tuota alkuvauhtia pitäisi viritellä kohdilleen.

Tilanne on sinänsä hölmö itsellekin, koska ajan lyhyissä vedoissa kovempaa kuin vuosi sitten, samoin keskimittaisissa lentävissä vedoissa, viikonloppuna testasin maantiekuntoa ja sekin on kohdillaan, salilla pystyn nostamaan enemmän painoja kuin aiemmin. Silti se ei vielä näy kilpailusuorituksessa mitenkään.

Viikonloppuna painettiin koneeseen hyvä vajaa kolmen tunnin maantielenkki paikallisen joukkueen parissa. Kisakausi Tanskassa alkaa ensi viikonloppuna, joten "kisanomaista" harjoittelua oli myös ohjelmassa. Mielenkiintoisia harjoitteita tehtiin, joiden ajaminen oli hauskaa - ja välillä sai ihan tosissaan koittaa hillitä itseään, että ei tule innostuttua liikaa.

Parit treenit Odensessa vielä, päälle muutamat Kööpenhaminassa ja sitten toivotaan parasta!

Ketju poikki,
-M

Ei kommentteja: