torstai 13. huhtikuuta 2017

MM Hong Kong: päivä 5

Keskiviikkona vietettiin viidettä päivää MM-radalla. Ohjelmassa oli ainoastaan helppo tunti rullilla noin 110 kierroksen vauhdilla. Eli lähinna palauttavasta päivästä oli kyse.


Sinänsä kaikki on valmiina, jos vain tässä viimeisten päivien aikana onnistuu pitämään riittävän jännityksen yllä lihaksissa, vaikka radalle ei pääsekään ajamaan. Lähinnä siis terävyys ja alaktisen aineenvaihdunnan ylläpitämistä nämä viimeiset päivät, joista etenkin jälkimmäistä on aavistuksen vaikea saada tehtyä rullilla, koska kierrokset ja teho eivät vain kohtaa toisiaan. Toisaalta, aina voi valittaa, nyt pitää vain keksiä tapoja toimia!!


Illalla oli kisojen avajaiset joihin oli myös osallistuttava. Ihan hauskaa toki, vaikka päivä aavistuksen venyikin. Kisaorginisaatio on kyllä vahva täällä ja hommat koitetaan hoitaa viimeiseen päälle. Kyllä siinä vaan eronsa on kun tullaan ajamaan MM-kisaa vrt kun ajellaan maailman cupia Kolumbiassa. Moni eurooppalainen GP on järjestelyiden suhteen paremmalla tolalla kuin Kolumbian MC oli.

Ketju poikki,
-M

Ei kommentteja: