perjantai 14. huhtikuuta 2017

MM Hong Kong: päivä 6

Yllättäen torstai tarjosi mahdollisuuden käydä radalla ajamassa noin tunnin mittaisen vuoron aikana, jossa rataa kulutti about satakunta kuskia.

Heti vuoron alkuun ja loppuun kävin rykäisemässä kaksi 500m vetoa, joista ensimmäinen oli todella heikko, mutta jälkimmäinen jo parempi! Päälle muutama startti parkkiksella ja päivä olikin valmis.

Tästä saatiin paljon hyvää irti itseasissa, kun tämä treeni päästiin tekemään. Kisa-aamun ohjelma rakentuu huomattavasti paremmin ja tulee pitämään sisällään yhden 350-450m vedon, jotta saa anaerobisen aineenvaihdunnan kunnolla käyntiin. Todennäköisesti rullaverran jälkeen radalla ensiksi 1x250m ja noin 30 minuuttia myöhemmin yllä mainuttu veto. Siitä sitten vain rullilla jatkamaan, ja ylläpitämään vireystilaa.

Vähitellen alkaa syttymään kisoihin, mutta ehkäpä Suomen joukkueen suurin innostus ja fanitus kisoja kohtaan löytyy joukkueenjohdon suunnalta. Tietysti ihan kivahan se on, että soiqneurimme lisäksi joukkueenjohto pääsee seuraamaan kisoja ja ennen kaikkea pystyy nauttimaan paikan päällä kisatapahtumista. Itse nautin kisojen seurailusta Youtuben kautta, joka ei ole myöskään huonompi tapa näitä katsella ;)

Ketju poikki,
-M

Ei kommentteja: