perjantai 14. helmikuuta 2014

Leiriä kohti

Alkaa olla harjoitusjakso taas  siinä vaiheessa, että on rataviikon vuoro. Kolme viikkoa on treenailtu ja harjoiteltu kotosalla ja ensi viikolla ajetaan hiukan tehokkaampia treenejä radalla.

Edellisen rataleirin jälkeen alkanut nykyinen jakso on ollut kuin Turun talvi; välillä niinkuin kuulukin ja välillä jotain aivan muuta. Aavistuksen verran samaa oiretta harjoituksissa kuin viime vuonnakin. Hyvää päivää seuraa huono päivä. Sisällä harjoiteltaessa tuo ero tuntuu vielä korostuvan. Sitä joko jaksaa ajaa riitävän kovaa tai ei.

Harjoitustasojen heilumista on edesauttanut ongelmat ravinnon suhteen. Energia ei tunnu imeytyvän oikein kunnolla ja harmittavaisen usein iskee yllättävän kova nälkä kesken treenin. Ruokapuolella olisi varmasti paljon säädettävää, ja jos joku tahtoo apuaan ravintoasiossa tarjota niin ota ystävällisesti yhteyttä.

Rataleirin ohjelmaa en ole vielä tarkemmin katsellut. Vahva veikkaukseni on, että aika maltillista ohjelmaa tiedossa, koska tässä vaiheessa kautta, kun maantiekilpailutkin puuttuvat vielä jaloista, on turha liikoja rehkiä yksittäisellä viikolla. Rataleirin aikana saan toivottavasti myös kesän kilpailukalenteria taas valmiimpaan muotoon. Aika selkeä perusrunko on tiedossa jo kauteen ja ratakilpailuja ajettaneen kesän aikana kolmessa blokissa, jotka osuvat kesä-, heinä-, ja syyskuuhun.

GoExpo-messuilla 7.-9.3 saan myös ensi kosketukset uuteen ratapyörääni. Tarvinnee ottaa rullat mukaan, jotta voi ennen messupäivien alkua ajella Feltin osastolla hyvät lämmöt päälle.

Ketju poikki,
-M

Ei kommentteja: