maanantai 6. huhtikuuta 2015

Vähitellen vauhtiin...

SM Omniumista näyttää olla vierähtänyt muutamisen viikkoa. Aika vähän on ehtinyt tapahtumaan noiden viikkojen aikana, ja koska meno on tapahtumaköyhää olen keskittynyt itseni kehumiseen vain Twitterin puolella.

SM Omniumin jälkeen sairastelin sairastelut rauhassa pois. Taisi mennä kuutisen päivää kuumessa ja taudeista toipuessa. Eipä siinä nyt liikoja parannut stressata, vaan rauhassa odotella, että toipuu kuntoon.

Nyt on onneksi pari viikkoa harjoittelua suunnitelman mukaan ajettuna jalkoihin. Kauden ensimmäisen kisablokin jälkeen oli tarkoitus aloittaa maantieharjoittelu. Lyhyistä päivistä lähdettiin liikkeelle ja ensimmäiset kolme harjoitusta olivatkin 60 - 70 ja 80 kilometriset siivut. Ja melkoisen puhki oli jo noiden matkojen jälkeen. Ajaminen ulkona parin asteen lämpötilassa on kovin erilaista kuin siististi sisätiloissa trainerin päällä istuskelu.

Pikku hiljaa treenit ovat kuitenkin lähteneet rullailemaan mallikkaasti ja perusajotreeneissä vauhdit alkavat kipuamaan vähitellen ylöspäin. Samoin tehot ovat palautuneet tasoille, joilla ne olivat ennen sairastelun alkamista helmikuussa. Treeni tehot ovat tietysti treenitehoja ja kilpaileminen kilpailemista, mutta hyvin kulkeneet treenit antavat tietysti varmuutta seuraavia ratakilpailuja silmällä pitäen.

Uusi harjoitusviikko alkaa komeasti 150 kilometrisellä siivulla. Toivottavasti ei paljoa yli 4,5 tunnin kestä taival...

Ketju poikki,
-M

Ei kommentteja: