lauantai 31. joulukuuta 2016

Kausi 2016 kuvina

Vuoden viimeinen blogi onkin helppo vetäistä täyteen kuvia vuoden varrelta. Aikalailla laiskasti niitä oikeasti on ja melkein tunnin sai kaivaa, että edes tähän päätyi. Osa kuvista on lainattuja, mutta kuvaajilta on kysytty aikanaan käyttöoikeudet kuviin tai ostettu oikeus.

Lyhyitä kommentteja siellä täällä.

Kohti päivän paria treeniä ja huomista...!


 MM-paikoista tuli tieto Tammikuun lopulla ja siltä seisomalta kun paikkamme valmistui Bioracer teki kisoja varten hienon puvun!
MM ajettiin maaliskuun alussa Lontoossa ja yhteistyökumppaneiden avustuksella matkaan lastattiin about 80kg tavaraa. Onneksi kisojen jälkeen osa tavarasta jäi paikallisten pikkupoikien ja syötäväksi ja pullot ihasteltaviksi.


Kilometrin SE onnistui, mutta sen jälkeen kausi ei oikein sujunut. Harjoiteltiin liikaa, harjoitukset puuroutuivat hiukan ja tekemisestä tuli liian tasapaksua.

Instagram-kuva
Instagram-kuva

 Pari hienoa otosta kevään Helsinki GP:sta radalla. Kuvaajana Trackpic

Antti Ruotsalon otoksia Helsinki GP:n 1km aika-ajosta.


SM-pisteajo heinäkuussa 2016, jossa hyvän kilpailun jälkeen voitto.

 Rata SM 1km kuvia. Lontoon ohella yksi kauden parhaista ajoista. Sääli, että osui heinäkuun loppuun.
Kupittaalla tuli taas vuoden aikana treenattua. Huhtikuun lopussa rata putsattiin ja viikko viikolta hiekka lisääntyi kurveissa. Todella turvallista ajelua...


Ensi vuonna voidaan vaikkapa kirjoitella siitä kuinka syvälle "tosiäijjät" kyykkää

Kanadassa oli vielä kelpo meno syksyllä käynnissä, joka ei valitettavasti tällä kertaa konkretisoitunut EM-kilpailuissa.

Ja loppuun tietysti kiitos yhteistyökumppaneille kaudesta 2016! Soitellaan maanantaina!!

Ketju poikki,
-M

Ei kommentteja: