keskiviikko 1. toukokuuta 2013

1573

Otsikon luku on yhtä kuin auton kilometrimittarin lukema kotoa lähdön jälkeen. Hammarön kautta päädyin Belgiaan, Saksan ja Hollannin läpi ajellen. Majapaikan kaupunki on Olen, Flaanderin alueella.

Tänään ajoin viikonlopun kisojen jälkeen ensimmäisen lenkin. Meno oli nihkeää ja mieli muualla kuin tiukan, 100km, perustreenin tekemisessä. Ajot jäivät 2,5 tuntiin, jonka jälkeen suuntasin katsomaan joukkueen ajamista Antwerpeniin Grote Prijs 1 Mej -kilpailuun. Europe Touriin kuuluva kisa oli kerännyt paikalle 30 joukkuetta ja viivalla oli liki 180 ajajaa. Vaativalla kaupunkireitillä ajettu kilpailu antoi osviittaa siitä mitä oma viikonloppuni tuonee tullessaan.

Alunperin tarkoituksena oli ajaa sekä lauantaina että sunnuntaina Kermis-kilpailut (=kierrosajo). Nyt kuitenkin näyttää vahvasti, että ajan vain sunnuntaina 100km kilpailun, joka on noin 10km päässä majapaikastani.

Tämä tästä tällä erää. Pari blogitekstiä ovat julkaisua vaille valmiit, joten tällä viikolla päivittynee vielä muutamaan otteeseen.

-M

Ei kommentteja: