torstai 10. syyskuuta 2015

Lisää kisaa

Edellisestä, aavistuksen epäonnistesta, GP-viikonlopusta on nyt pari viikkoa. Valmistautuminen tulevaan viikonloppuun on mennyt hyvin. Tai ainakin niin hyvin miten voi valmistautua rullilla,trainerilla ja maantiellä.

Parin viikon jaksoon osui ihan kelpoja harjoituksia. Tehot ovat nousemaan päin, ja itseasiassa samoissa tasoissa kuin keväällä. Radan aika-ajoasentoon en ole nyt jostain syystä ihan päässyt sinuiksi, mutta ehkäpä se tästä parin rullavedon kautta aukeaa.

Tulevana viikonloppuna on ohjelmassa Roubaixissa GP-kisa. Ohjelmassa ainoastaan omnium, joka on kerännyt ihan hyvän kattauksen maita mukaan tälläkin kertaa. Viivalla on ainakin Ranska, Saksa, Hollanti, Belgia, Italia, Iso-Britannia, Espanja, Norja, Puola ja Tanska. Tavoitteena olisi saada viikonloppuun ehjä omnium, jossa lajikohtaisia onnistumisia pitäisi alkaa tulemaan. Roubaixin rata ei ole, ainakaan itselleni, kaikista helpoimpia ajettavia, joten ihan ennätysaikoja on turha lähteä lupailemaan. Jos nyt vaikka kilsalla aika painuisi 1.07 ,ja 4km:lla 4.45 alle, voisi sanoa, että ollaan oikeassa tahdissa ennen EM-kisoja.

Ohjelma jatkuu Roubaixin jälkeen treeneilllä Turussa. Ohjelmaan suunniteltu GP Barcelonassa on pakko jättää välistä, jotta budjetti kestää kauden loppuun edes jotenkin ja pystyy valmistautumaan EM-kisoihin rataharjoitusten kautta.

Koitan vielä illalla kirjoitella kisasta enemmän, jos vaikka tänään näkisi treeneissä ketkä kuskit ovat paikalle saapuneet.

Ketju poikki,
M

Ei kommentteja: