perjantai 25. huhtikuuta 2014

Kohti viikonloppua

Turussa ajetaan 26.-27.4. lauantaina Hirvensalon-ajot ja sunnuntaina TS-kortteliajot. Oman seurani kotikisat, joten nimi on myös lähtöluetteloihin kirjattu.

Lepoviikko on edennyt varsin mukavasti. Pyörää en ole kaivannut päivääkään osaltaan pikku vaivojen johdosta ja toisaalta Turun siite- ja katupölyisen ilman johdosta. Huomenna olisi hyvä muistaa jarrukahvojen paikat, kun lähtee ajelemaan kohti Hirvensaloa.

Kilpailut ovat keränneet paljon kuskeja viivalle molempina päivinä. Useat seurat ovat isojen joukkueiden kanssa mukana. Tulee haastavaa ajaa Urheiluliiton pienen ja epäyhtenäisen joukkueen kanssa. Toivon mukaan saamme pientä seurahenkeä ja seurakaverin puolesta taistelemisen henkeä päälle vielä ennen kilpailua ja pystymme haastamaan muut joukkueet. Viime vuosina, etenkin TS-kortteliajot, on voitettu vahvan joukkuetyöskentelyn kautta.

Turun kilpailuviikonloppu käynnistää toisen osan kilpailukauttani. Parin viikon harjoittelutauon jälkeen ajan Ruotsissa kaksi kilpailua ennen siirtymistä radalle. Kelit näyttävät olevan ensi viikolle suotuisia harjoitteluun, joten mikäs sen mukavampaa kuin ajella ympäri lähiseutuja auringon paistaessa.

Ensi viikolla toivottavasti hiukan infoa uusista yhteistyökumppaneista. Etsimme vielä parhaita tapoja sille miten saan annettua oman vastineeni yhteistyökumppanini panoksellle, mutta toivottavasti ennen Vappua olemme viisampia.

Ketju poikki,
-M

Ei kommentteja: