torstai 27. elokuuta 2015

Ei ihan putkeen...

Niin hauskaa kuin tässä kohtaa olisikin hehkuttaa hyviä takaa-ajoaikoja treeneistä, tai rentoa ajofiilistä, niin joudunkin valittelemaan sitä, että en ole pariin päivään ajanut.

Tuossa kun matkapäivää viettelin tiistaina hukkui varustelaukku lennoilla. Tässä nyt odotellut reilut 48h sitä löytyväksi ja tulevaksi Saksaan. Kisat alkaisi huomenna, joten tässä on vielä 24h aikaa saada tarvikkeet. No, huonoa tuuria. Huonoon kohtaan. Vai osuuko huono tuuri nyt koskaan hyvään kohtaan?

Kisat nyt olisi sitten kuitenkin pe-la. Omniumia olisi tiedossa, jos saan varusteet. Tietysti tässä herää kysymys, että voisiko varusteet lainata tai ostaa kisoihin. Vastaus on melkolailla selkeä: EI. Tavaroiden lainaaminen ei ole UCI-kisoissa yhtä muodikasta kuin Kupittaan Velolla tiistaisin. Tai toisaalta tavaroiden ostaminenkaan; kypärä, kengät+klossit, lasit, hanskat, ajovaatteet, lääkkeet...tuossa saa äkkiä poltettua aika isosti rahaa, jotta saa edes sellaiset vermeet, joilla pystyisi jotenkin ajamaan. Katsotaan nyt mitä tämä seuraava 24-tuntinen tuo tulleessaan.

Täytyypi todeta, että tänä vuonna ollut aavistuksen nihkeää meno. Keväällä olin hyvässä kunnossa talven jäljiltä, mutta huonoon kohtaan sairastuminen vei terää, jälkitautina on jäänyt jäljelle toistuva kuumeilu, jota kestää aina muutaman päivän kerrallaan, vähän huonoa tuuria (kuten nyt), ylimääräisiä matkakuluja kevään kisoissa ja belgialaisen joukkueen outo toimintamalli ovat omiaan siihen, että sitä miettii ihan tosissaan, että pitäisikö kausi jo paketoida. Vastapuolella tosin keväällä ajetut 1km ja 4km enkat, jotka osoittivat, että kunto on hyvä, kun pääsee oikein treenaaman ilman sairastelua, ja toisaalta EM-kisojen läheisyyskin, joihin on kausi tähdätty. No, pohditaan näitä myöhemmin lisää...

Ketju poikki,
M

Ei kommentteja: