keskiviikko 19. lokakuuta 2016

EM-kisapäivä

Sellainen kahdeksisen tuntia kisaan. Kilometrin aika-ajo ajetaan arvioilta keskiviikkona 19.10 19.30-20.30 CET. Lähtölistalla on yhteensä 22 kuskia ja lähtölista löytyy täältä: http://europeantrack2016.veloresults.com/pdf/m1km1.pdf

Paljon kovia aikoja pudottelevia kuskeja, mutta onnistuneella ajolla tuolta pitäisi pystyä napsasemaan jokunen päänahka. Sijoitus on varmasti vimpassa kolmanneksessa, mutta se nyt tuskin kenellekään on yllätys. Itsekin enemmän ajamassa aikaa kisassa ja sijoitus sitten on mitä on. Tietysti hyvällä ajalla voi usein todeta eron kaventuneen Euroopan kärkeen.

Mitäs sitten odottaa illalta...Ajossa on tällä hetkellä ihan hyviä palasia taas paljon. Lähdön pitäisi olla parantunut, ajossa on hyvä rentous ja jos lähtö onnistuu on mahdollista ajaa aika-ajoasennossa kovilla kierroksilla hyvää vauhtia. Se kuinka paljon sitten lopussa hyytyy on tietysti pieni arvoitus, mutta mitä kovemmaksi saa ekan ja tokan kierroksen vauhdin sitä kovempana se vielä pysyy viimeisellä kierroksella.

Keväinen SE-aika on 1.04.641 ,jonka kimppuun luonnollisesti hyökätään. Onko muita vaihtoehtoja edes?

Ketju poikki,
-M

Ei kommentteja: