perjantai 21. lokakuuta 2016

Mitäs sitten...

Vähitellen alkaa pää olla rauhoittunut myös EM-kisojen jäljiltä. Päällimmäinen tunnehan oli tietysti pettymys, kun ajo oli ohi. Aikakin oli vasta kolmanneksi paras kellotukseni, ollen yhdeksäntuhannesosaa hitaammin kuin Kanadassa.

Ensi viikolla palaillaan kevyellä viikolla sorvin ääreen. Lyhyt kahdeksanviikkoinen ennen vuoden viimeisiä kisoja, joihin valmistaudutaan kutittelemalla enemmän niitä kilometrin ominaisuuksia, jotka viime aikoina jääneet vähemmälle.

Välitys tulee myös pienenemään seuraavaan kisaan. Ei dramaattisen paljon, mutta selkeästi kuitenkin. Pyritään hyödyntämään enemmän vahvaa pyöritystäni, jos se vaikka kantaisi paremmin. Treenirytmiä vähän muutetaan totutusta. Viedään vaihteeksi siihen suuntaan, että treenataan vain muutama päivä kovaa, jonka jälkeen vähän kevyemmin. Palautetaan paremmin, jotta  voidaan treenata taas kovempaa.

Pienistä asioistahan tuo onnistuminen edelleen on kiinni. Se oli sen 2-3 kampikierrosta, jotka uupui ensimmäisen kierroksen kiihdytyksen lopusta, jotka sitten sen vajaan sekunnin tuota aikaa heikensi. Pyritään siis siihen, että seuraavissa kilpailuissa kierrokset ovat kohdillaan ekan kierroksen jälkeen ja odotetaan hyvää tulosta!

Pidetään hauskaa treeneissä, otetaan rennosti ja silleen ;)

Ketju poikki,
-M

Ei kommentteja: