keskiviikko 19. lokakuuta 2016

EM ohi - epäonnistuminen kilometrillä

Ei nyt tullut sitten sellaista aikaa, jota lähdettiin hakemaan. Eli tämä valmistautuminen, joka huipentui EM-kisoihin päättyi pettymykseen.

EM-kisojen loppuaika oli 1.05.412 ja kierrosajat:

20,130
14,431
14,950
15,910

Nopeasti arvioituna homma kaatui hitaaseen starttiin. Tai se ei välttämättä ole se startti se suurin ongelma tällä hetkellä, vaan kiihdytyksen loputtua, kun pitäisi saada vielä haettua aika-ajoasennosta muutama kierros lisää vauhtia ja kiihdettyä itsensä hyvään lentoon 250m kohdalla.

Tämä heijastuu, siis sen huippuvauhdin puute, suoraan seuraavan kierroksen aikaan. Esimerkiksi tänään tunne oli kelpo ekan kierroksen jälkeen ja luulin vauhdin olevan hyvä. Vaikka olisi pitänyt kiihdyttää.

En onnistunut ihan laaditussa ajosuunnitelmassa. Tarkoitus oli pystyä jättämään itsestäni kaikki radalla, mutta jälleen kerran tulin kilometriltä turhan hyvävoimaisena maaliin. Vaikka hyydyin niin silti ei ajon jälkeen jaloissa ollut kummempia happoja tmv.

Jokin tuossa nyt ei oikein vain klikkaa kohdilleen. Siis hyviä palasia on paljon! Siitä en tingi ollenkaan, että niin ei olisi. Nyt tarvitsee miettiä seuraavalla vajaalle kahdelle kuukaudelle kuinka nuo palaset saadaan sijoiteltua hyväksi suoritukseksi. Treeneissä on tehty virheitä, sen tiedän. Keväällä treenattiin paremmin. Nyt käydään tilannetta vähän läpi ja koitetaan hakea "se" lanka, jolla SE syntyy ;)

Kuinka pettynyt olen...No silleen sopivasti. Parempaa odotin, parempaan olisi myös eväät, mutta suorittaminen ratkaisee tuloksia tehtäessä. Tähän kilpailuun valmistauduin hyvin, valmistautumiseen oli aikaa, mutta tiedostan itsekin, että jotain puuttui. Ja puute oli varmaan enemmän vielä henkisellä puolella.

Eroa voittajaan tuli ajallisesti viitisen sekuntia. Prosentuaalinen ero oli 7,8%. Se on liikaa.

M

Ei kommentteja: