sunnuntai 12. helmikuuta 2017

PM-kisat ja jatkot...

Ollut aavistuksen kiire ja väsy sitten viime viikonlopun PM-kisojen. Tankasta matkaa kotiin, kotosalla tavaroiden kasaamista seuraavaa retkeä varten ja tietysti se seuraava retki rapsakoine lentoineen ja laskuineen Helsingistä Caliin.

PM-kisat sujuivat kelvosti. Sprintin karsinnassa, lentävällä 200 metrisellä, ajoin oman ennätykseni 10,96 ja jaoin karsinnan kärkipaikan. Välierävaiheessa oman mokan takia tappia norjalaiselle ja finaalin sijaan ajamaan pronssista. Onneksi se sentään kääntyi kotiin, joten kisat avattiin PM-pronssilla.

Lauantaina keirinissä sijoitus oli viides. Kyllähän sen näki, että ei ole ajanut koko lajia sen kummemmin, mutta hyvää treeniä kuitenkin tulevia kisoja varten. Sunnuntaina vuorossa oli kilometrin aika-ajo, jonka voitto irtosi ajalla 1.06.47. Aika tunnoton ajo, kankea lähtö ja sellaista vaikeaa pykimistä pyörän päällä. Viimeisen kierroksen alussa vielä ajelin kurvissa ajoesteen päälle, joka ei ainakaan parantanut hyytyvää vauhtia. Hallin lämpötila oli 16-17 astetta, joten toivotaan, että ensi viikonloppuna lämpimämmissä olosuhteissa ajo sujuu paremmin.

Vähitellen alkaa olla tottunut aikaeroon Kolumbian ja Suomen välillä. Tänään pääsee (sadalla eurolla) treenaamaan radalle puoleksitoistatuntia. Siitä toivottavasti saa yleistä oloa vähän paranemaan päin ja pääse pikkuhiljaa kiinni sellaiseen tuntuun, että voisi saada kisoissa jotain aikaseksikin. Matkat ottivat tällä kertaa todella koville ja kaiken velolla säätämisen lisäksi täytyy sanoa, että melko väsynyt olo, vaikka ei ole mitään tehnyt aikoihin.

Ketju poikki,
-M

Ei kommentteja: