keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Takatalvi

Blogin päivitys jäänyt viime aikoina vähemmälle. Se ei tarkoita sitä etteikö viimeiseen puoleentoista viikkoon olisi mahtunut tapahtumaa. Ollut hyvä harjoitusta, huonoa harjoitusta, väliin jäänyttä harjoitusta, tenttejä koulussa, kalenterin suunnittelua, astmaa, jalkaterän tulehdusta, uusia yhteistyökumppaneita...

Mikäli tämän viikon loppupuoli menee suunnitellun mukaisesti on viikonloppuna mahdollisesti jo kilpailukauden avaus. Ensi viikolla olisi tarkoitus pitää rataviikko ja testailla uutta ratapyörää. Ensimmäisten ajojen jälkeen taatusti kommentteja luettavissa täältä.

Maantiellekin sain lainaan taas kilpailukaluston. Saan ajaa tämän kauden Feltin AR (Aero Road) malliston pyörällä. Viime viikolla pääsin yhden harjoituksen tekemään uudella pyörällä ulkona ja täytyy sanoa, että tuntuma oli hyvä, paluu Sramin vaihteisto-osiin mieluisa ja rungon geometria erittäin mieluisa. Ensi viikolla myös tästä pyörästä lisää infoa!

Jotta positiivista asioita ei päädytä negatiivisiin niin päätettäköön tämä lyhyt blogiteksti tähän. Viime viikolla solmin yhteistyösopimuksen Powerbar Finlandin kanssa. Jatkossa urheiluravinne tarpeeni täyttyy siis Powerbarin tuotteilla, joista etenkin kofeiinipitoiset geelit ovat mieleeni. Tästäkin lisää myöhemmin!

-Mika

Ei kommentteja: