tiistai 1. maaliskuuta 2016

MM Lontoo: päivä 6

Kaksi päivää kisoihin! Sinänsä hienoa kokea tämäkin osa urheilua, että valmistaudut pitkään vain ja ainoastaan yhtä ainoaa suoritusta varten. Tavallaan viimeiset muutama kuukausi kulminoituu yhteen kilometriin. No, sen verran voin paljastaa, että samalla systeemillä tullaan etenemään syksyn EM-kilpailuihin. Ja kun käytettävää aikaa on tuplasti enemmän mitä tähän projektiin on mahdollisuus yrittää (ja epäonnistua) enemmän.

Tänään oli radalla kelpo päivä. Kello tykkäsi, mutta meno ei maistunut. Lentävää 500m ajaessa tuntui keuhkoissa kun hengitteli ja menokin vähän tempoajoa muistuttavaa. Jälkimmäinen kahdesta kierroksesta oli vielä nopeampi. Starttitreeni antoi vähän lisää itseluottamusta. Repäisin kierroksen vedon 0,5" nopeammin kuin syksyn EM-kilpailuissa. Jes!

Starttikierros oli noin 20,4". Ja lentävä 500m 28,6". Nuo kun yhdistää ollaan 750m kohdalla 49". No, toki tuosta on vielä kierros maaliin. Ja nuokin palaset pitäisi saada kisasuorituksessa yhdisteltyä kohdilleen.

Kuitenkin paljon hyviä merkkejä ilmassa! Toisaalta matalaltakin tasolta on helppo pudota kunnolla!!

Pahoittelut lyhyestä postista, mutta treeni oli tänään myöhään, joten aikataulut ovat inan erilaiset tänään kuin aiemmin.

Kiitos kaikille lukijoille! Tänään jo yli 300 latausta toistaiseksi.

Täältä pieni videopätkä starttitreenistä. Pahoittelut ajanoton puutetta, mutta jos joku tykkää kellotella tarkkaan niin voi laittaa infona 125m ja 250m ajat ;)
https://youtu.be/zEJ5O3El7sg


Ketju poikki,
-M

Ei kommentteja: