perjantai 3. kesäkuuta 2016

GP Liettua viikonloppuna

Alkuviikosta saimme pitkään jatkuneen jahkailun päätökseen ja radalla on tarkoitus jatkossa panostaa vain kilometrin henkilökohtaiseen aika-ajoon. Viikko on vierähtänyt ajatuksia vaihdellen valmentajan kanssa ja miettien niitä keinoja joilla seuraavat sekuntiluvut olisi mahdollista saavuttaa.

Viikonloppuna ohjelmassa on kuitenkin Liettuan GP ja omnium. Varsinaista erikoistreeniä ei tähän kilpailuun ole tehty, mutta omnium toimii kokonaisuutena hyvänä tasonmittarina. Aamulla ajelin treeneissä ekaa kertaa sitten viime syksyn EM-kisojen 4km harjoitteita ja täytyy sanoa, että mukavalta tuntui. Vaikkakin kello laahasi useamman sekunnin syksyn vauhteja perässä. No, tuossahan on kyse spesiaaliharjoittelusta, jota ei nyt ole tehty.

Itse kisaan ei ole kummempia tavoitteita. Jos nelosen saisi ajettua 4.48 tuntumaan, kilsan alle 1.06 ja 13-alkuisen lentävän kierroksen voisi olla aika-ajoihin tyytyväinen. Lähtölistoja ei ole saatavilla, mutta kisoissa tulee olemaan aikalailla kahden kerroksen väkeä, kun on olympialaisiin valmistautuvia maita ja kuskeja sekä sitten pienempien maiden kuskeja.

Koitan kisapäivien jälkeen saada pari lausetta tännekin kasaan.

Ketju poikki,
-M

Ei kommentteja: