lauantai 3. toukokuuta 2014

Toipumista, yrittämistä & yhteistyösopimuksia

Viime viikonlopun kaksi lyhyttä kisaa Turussa aiheuttivat pientä päänvaivaa vielä alkuviikosta. Viime viikonloppu oli ensimmäinen kerta tänä vuonna kun ajoin reippaammilla tehoilla. Onneksi oli lyhyitä matkoja niin jaksoi yrittää loppuun asti. Molempina päivinä sydän löi tiheään tahtiin ja vaikka jalat eivät olletkaan kummemmin väsyneet alkuviikosta oli elimistö silti melkoisen jumissa.

Tiistaina ja keskiviikkona lenkit loppuivat vajaaseen tuntiin. Tai siis lenkit kestivät kyllä liki 2,5h, mutta tunnin kohdalla katosi kaikki voimat, jonka jälkeen sai nilkutella 39x21 välityksellä kotiin. Vähän pukkasi hikeä treenien jälkeen otsalle, kun oli mietinnässä, että mikä miehessä on vialla samalla kun päivät kalenterissa vähenevät kohti kesäkuuta.

Vapunpäivänä pari sisätreeniä avasi kroppaa melkoisen mukavasti ja nyt hitaasti kiiruhtaen otetaan kiinni menetettyjä maileja. Seuraava lepopäivä on vasta parin viikon päästä (ja sekin menee koululla loppuseminaarissa), joten eiköhän tässä taas saada elimistöä painettua alas oikein kunnolla. Fiilis treenatessa on hyvä, ensi viikolla pääsen vihdoin tehoharjoitusten pariin ja vapaa viikonlopun jälkeen kisaintoakin toivottavasti löytyy taas.

Olen ylpeä voidessani kertoa uusista yhteistyösopimuksistani. Toinen sopimus vie minut entistä syvemmälle bloggaamisen maailmaan ja toivottavasti pystyn tarjoamaan uuden blogini kautta todellista sisältöä internetin ihmeelliseen maailmaan tämän pötyhöpinän sijaan. Tästä lisää pian!

Toinen yhteistyösopimukseni antaa minulle mahdollisuuden ajaa tulevina vuosina ratakilpailuissa Turun Urheiluliiton ratajoukkueen Suomi-teemaisissa Bioracerin vaatteissa. Belgialaiset Bioracer-tekstiilit ovat laadukkaita, kilpaurheilijoille suunniteltua ja erittäin tyylikkään näköisiä. Kiitos Teille, jotka mahdollistitte tämän sopimuksen syntymisen! 

Kuten TS-kortteliajoissakin muutamaan otteeseen kuultiin:

Ketju poikki!
-Mika

Ei kommentteja: