lauantai 13. helmikuuta 2016

Leiri alkuun

Ei ole leiri alkanut ihan niin lennokaasti kuin olisi voinut toivoa. Tai siis olisi toivonut. Meno on ollut tahmeaa ja päivät ovatkin menneet puoliunessa eivätkä kovinkaan räjähtävästi.

Pari ajopäivää takana. Ensimmäisenä päivänä oli ohjelmassa lyhyitä progressiivisia vetoja ja seuraavana päivänä isolla välityksellä täysmittaisia ajoja. Täysmittaiset ajot laahasivat ajallisesti yllättävän paljonkin perässä tammikuun alkua. Meno oli enemmän tempon ajamista kuin kilometrin kaltaista räjähtävyyttä.

Radalla hommat jatkuvat maanantaina. Ohjelmassa terävyyttä herätteleviä lentäviä kierroksia pienillä välityksillä ja toisaalta rullilla kierrosten etsimistä aika-ajoasennossa. Kylkeen, kevenevissä määrin, saliharjoitteita ja palauttelevaa ajoa.

Viikolla sain varmistettua peräti kaksi uutta yhteistyökumppania itselleni. Näistä lisää ensi viikolla, mutta sanottakoon, että toinen hoitaa lihaksia kuntoon ja toinen yhteistyökumppani varustaa ratapyörää, ja kuskia, aerodynaamisilla ja toivottavasti nopeutta kasvattavilla huippuvälineillä. Kiitos jo ennakkoon!

Ketju poikki,
-M

Ei kommentteja: