torstai 18. helmikuuta 2016

Pyörii pyörii...

...tai no ei oikeastaan. Silloin kun pyörii on yleensä välitys kovin pieni tai alla radan sijaan rullat...

Kiitos kaikille lukijoille viime aikoina ja pahoittelut, että päivitystahti on ollut kovin verkkainen. Siihen on ollut syynsä.

Leiriä on takana viikko. Pitkä viikko. Alun pienen kuoppaisuuden jälkeen treenit ovat lähteneet kulkemaan oikein mukavasti ja eilen riuhdottiin lajivoimaa jalkoihin isoilla välityksillä, jota tänään tasoiteltiin lentävillä 200m vedoilla pienillä välityksillä. Onneksi kestävyyspohjaa on ehtinyt tehdä ratatreenien lomassa pitkin talvea, koska päivät ovat radalle olleet pitkiä päätreenin kestäessä yleensä 2-3 tuntia.

Ajamisessa on tällä hetkellä suhteellisen hyvä tuntu. Aika-ajoasento tuntuu kelvolta ja kilometrin kannalta hyvää on se, että pystyn ajamaan aika-ajosennossa yli 140 kierrosta minuutissa tahdilla. Voimaa saisi tietysti olla enemmän, mutta lyhyessä ajassa ei ihan mahdottomuuksia ole mahdollista toivoa.

Sitä on vaikea sanoa, että millaisissa ajoissa sitten kilometrin suoritus on. Oma olo on jopa sen verran epävarma, että aika voi olla yhtä hyvin 05 alkuinen kuin 07 alkuinen. Tietysti tähän vaikuttaa sekin, että treeneissä on aavistus heiluntaa suoritustasossa päivien kesken. No, aika näyttää.

Ketju poikki,
-M

Ei kommentteja: