keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Höntsäilyä vol.2

Itsestään on turha pitää melua, kun mitään merkittävää ei tapahdu. Ylimenokauden vietto huipentui pyhäinpäivänä ajeltuun kuuden tunnin rauhalliseen lenkkiin ympäri varsinaissuomalaista syysmaisemaa.

Marraskuun ensimmäinen viikko laittoi pyörän talliin ja ohjelma siirtyy voimaharjoittelun puolelle. Tunnusteleviahan ensimmäiset harjoitukset ovat, mutta huomenna olisi tarkoitus saada ensimmäinen kokonainen salitreeni tehtyä.

Ohjelmassa ei ole ihmeellisiä liikkeitä, toistomäärät ovat pieniä ja painot toivottavasti kasvavat seuraavan kuuden viikon aikana. Voimaharjoittelun kanssa en tee samanaikaisesti kestävyysharjoittelua, joka lienee ihan viisasta.

Pyöräharjoittelua pyöräytetään käyntiin voimajakson päätteeksi ja vähitellen alkaa työt kohti kevättä. Kilpailukautta on alustavasti suunniteltu ja kausi alkanee huhtikuussa Belgiassa. Ensimmäiset ratakisat taitavat olla ohjelmassa kesäkuun alussa. Tähän talveen tuskin mahtuu taloudellisista syistä harjoitusleiriä, joten tarvitsee koittaa tehdä tarpeellinen sisällä ja toivoa kevään tulevan ajoissa.

Blogin päivitystahti lienee jatkossa verkkainen ja sisältöä tullee kerran viikossa. Toivottavasti.

Ketju poikki,
-M

Ei kommentteja: