sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Höntsäilyä

Kauden päätyttyä puolisentoista viikkoa sitten on aika mennyt nopeaan ja pyrkimyksenä on ollut hoitaa rästiin jääneitä asioita pois päiväjärjestyksestä.

Kelit ovat olleet varsin suotuisat viimeisen reilun viikon aikana ja sateettomina päivinä on tullut nautiskeltua pyörän selässä 4-5h lenkkejä. Pitkin poikin Turun seudun teitä on tullut mentyä melkein 20 tunnin verran cyclocrossarin kanssa. Ollut mukava vaihtaa myös seurakavereiden kanssa rauhassa kuulumisia ja katsella miten maisemat ovat kesän aikana muuttuneet.

Lenkkeilyn lisäksi olen käynyt muutaman totuttavan kerran kuntosalilla. Lähinnä katselemassa painoja ja peläten parin viikon kuluttua alkavaa voimaharjoittelujaksoa jolloin pyörä jää (periaatteessa) kokonaan naulaan ja ajohanskat vaihtuvat salihanskoihin. Voimaharjoittelua on ohjelmassa noin seitsemän viikkoa kolmesta neljään kertaan viikossa. Jos nyt vain muistaisin niin voisin tätä tuonne harjoittelu-puolelle hiukan avata.

Kalustorintamallakin saattaa olla pientä päivitystä tulossa, josta taatusti kerron heti, jos ja kun kerrottavaa on. Feltin uutuuksia pääsee katsomaan http://www.feltbicycles.com/USA.aspx
Tällä hetkellä ajossa siis maantiellä F4, radalla TK2 ja crossarina F75X...

Ketjuja poikki,

-M

Ps. Paajasen Paavon blogi kannattaa lukea: http://www.paavopaajanen.com/paavopaajanen.com/Blogi/Merkinnat/2013/10/26_uusi_alku.html

Ei kommentteja: