keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Joulu on jo ovella...

Voimatreeniä, kuntopiiriä ja kaksi ajotreeniä. Siinä se onkin sitten viikko kasassa. Oli viime viikolla ja tulee olemaan myös tällä viikolla sekä seuraavalla.

Nelisen viikkoa taitaa vielä olla siihen hetkeen, että harjoittelun painopiste siirtyy pyörän päälle. Se tarkoittaa hikisiä hetkiä rullilla, trainerilla ja spinningpyörällä. Rata-aikaa kevääseen mahtuu mukavasti ja tuli kutsu lähteä sparrailemaan radalle erään maantiejoukkueen mukana. Toivottavasti saan aikataulut sopimaan ja pääsisi hyödyntämään kyseisen mahdollisuuden.

Kisakausikin odottaa jossain horisontin ääripisteessä jo. Tämän kuukauden jälkeen enää muutama kuukausi ja sitten....Talvi on pitkä, mutta ensi kauden pääpaino on syksyssä, joten kiirettä ei parane pitää vielä keväällä. Kevään kilpailut toimivat kovina harjoituksina, joka luonnollisesti tulee olemaan henkiselle puolelle kovempi juttu.

Kouluakin on ehtinyt viimeistelemään tämän syksyn aikana vallan mainiosti. Opinnäytetyö ja kaksi kurssia uupuu vielä. Nämä tulisi saada suoritetuksi kevään aikana. Itseni tuntien, ja aikaisempiin vuosiin reflektoiden, näkisin, että heinäkuussa kun opintoaika menee umpeen painetaan opinnäytetyötä kasaan kovalla vauhdilla. Tarvitsisi ehkä tehdä tänne blogin puolelle väliraportointia opinnäytteestä, jos täällä lukijayhteisön paine auttaisi viemään eteenpäin työtä.

Huomenna olisikin sitten sen viikon pyörätreenin vuoro. Lienee ajettu noin puolessatoista tunnissa, jos mitään mullistavaa ei matkaan mahdu. Itsenäisyyspäivänä jatkuu jälleen voimanhankinta ja sen jälkeen viikko onkin likipitäen paketissaan.

Nyt on toiseksi viimeinen oljenkorsi käytetty. Vaihtoehdot ovat koulutyöt tai imurointi...

Siivoilemisiin,
-Mika 

Ei kommentteja: