torstai 6. marraskuuta 2014

Sataa lunta

Otsikossa tulikin sitten kerralla käsiteltyä tämän hetkisen sijainnin säätila. Onhan se kiva, että maasta tulee valkea, vähän valoisuus kasvaa ja....Siihen se sitten taisi tältä erää jäädä. No, vuodenajoista valittaminen on turhaa, mutta aina yhtä toimivaa.

Viikon kuluttua on kauden viimeisest kisat käynnissä. Kuusi päivää vielä aikaa tehdä harjoituksia, joista tosin kolmena päivänä on vain jotain varsinaista ohjelmaa. Treenit itsessään ovat kulkeneet ihan kivasti. Lyhyitä vetoja, joilla toivottavasti saa kroppaa toimimaan sen verran, että omniumit kulkee vielä kerran tällä kaudella - vai ovatko ne kulkeneet kertaakaan?

Huomenna olisi ohjelmassa tiukahko harjoitus, joka toivottavasti auttaa 1km ja 4km ajoissa. Treenin sisällöstä nyt sen enempää ala ketään tylsistyttämään, mutta sanotaan, että treenissä ei kierrosmittari näe 60rpm pykälää. Tullee olemaan jalat jäykkänä lauantaina. No, jos ennusteisiin on uskominen niin viikonloppuna voisi Turussa päästä ulos pyörittelemään jalkoja auki, joten eipä tämä nyt niin huonolta näytä.

Viimeisten kisojen jälkeen blogikin siirtynee viettämään ylimenokautta. Tai kenties kertailen kerran viikossa kulunutta kautta. Ensi vuoden kuvioihin tuli pientä mutkaa, mutta toisaalta hyvällä ajolinjalla,kun ottaa mutkan niin sieltä pääsee vauhdilla ulos!

Ketju poikki,
-M

Ei kommentteja: