lauantai 27. syyskuuta 2014

Treeniä koneeseen kotona

Belgian laattatiet ovat vaihtuneet tuttuihin kotimaisemiin. Lämpötila on laskenut mukavasti alle kymmenen asteen lukemiin, ja  kurkkukipu sekä yskä ovat saapunut ystäväkseni. Treenejä tämä ei ole hidastanut ja takana onkin hyvä treeniviikko, jonka aikana on rullilla ja harjoitusvastuksella on poljinta pyörittetty pari kertaa päivässä.

Tiistaista perjantaihin ohjelmassa oli ratakilpailuihin valmistavia treenejä. Pienen pieni tunnottomuus painoi ajamista, mutta kokonaisuutena blokki jää positiivisen puolelle. Huomenna sunnuntaina on tarkoitus painaa vielä viikko pakettiin hyvän, tiukan, ratatreenin kautta. Ensi viikon loppupuolella ajan Sveitsissä UCI GP:ssa omniumin ja takaa-ajon osana valmistautumista EM-kilpailuihin. Sveitsissä odotukset on asetettu hyvään lentävään kierrokseen ja kilometrin alkuun. 4km aika-ajossa ei ole odotettavissa hyvää aikaa, ja tästä johtuen välitystä tullaan myös pienentämään totutusta. Tavoitteena on siis saada jaloista jumit pois ennen Sveitsiä, kisoissa saada kilpailutuntumaa ja -vauhteja jalkoihin, jonka jälkeen on 12 päivää ensimmäiseen EM-lähtöön.

Viikolla sain myös tietooni ensi kauden ajokaluston. Feltin mallisto näyttää todella hyvältä vuonna 2015 ja itselläni on alla radalla TK1, maantiellä F4 tai AR4, aika-ajoissa B14 ja cyclocrossarina todellinen helmi: hiilikuituinen, hydraulisilla levyjarruilla varusteltu F5X. Katso crossarista tästä!

Myös seuratasolla tulee lähiaikoina tapahtumaan, mutta siitä myöhemmin...

Ketju poikki,
-M

ps. Kun blogissa on hiljaista tarkoittaa se sitä, että treenit ovat vieneet aikaa sen verran, että aikaa / jaksamista päivittelemiseen ei ole ollut ;) Kiitos lukijoille silti sivuilla käymisestä!

Ei kommentteja: