lauantai 8. huhtikuuta 2017

MM Hong Kong: päivä 1


Treenit on saatu MM-kisoja varten käyntiin. Meinasi käydä aavistuksen huonosti ensimmäisten harjoitusten kanssa, kun illalla 21 aikoihin alkanut uni jatkui mukavasti 9.15 asti. Onneksi rata-aika alkoi vasta 10.45, joten ehti mukavasti nousta sängystä ja lähteä suoraan kohti veloa ;) Toki uni teki hyvää matkapäivän ja aikaeron johdosta ja aamusella velolla oli kovin vähän väkeä, joten taisi muitakin nukuttaa.

Treeni oli tänään perushelppo 5x500 metriä 48x14. Vedot ottivat 30 sekunnin kahta puolen aikaa, joten kierrosta oli jalassa keskimäärin 137-140rpm verran. Iltapäivällä vielä päälle helpot rullat, jotta aikaeroon, ja rytmiin pääseminen, sujuisi kivuttomammin.

Huomenna jatkuu velolla, ollaankin iltavuorossa, ja ohjelmassa olisi siirtyminen lähemmäs kisavälitystä ja toivottavasti 1,25-1,75 sekuntia nopeampia 500m vetoja. Huomenna parit 500m vedot lentävinä ja parit 750m vedot pienestä alkuvauhdista. Josko se siitä sitten lähtisi!

Ollut huomattavasti rennonpaa pari päivää velolla, kun kisoissa mukana soiqneur. Paikallistuntemus on myös ollut eduksi, joten ihan hauskaa, että arvokisoihin löytyi paikallinen avustaja.

Ketju poikki,
-MEi kommentteja: