perjantai 14. huhtikuuta 2017

MM Hong Kong: päivä 7

Kisat lähestyvät kovaa vauhtia ja en kyllä ole edes ihan varma, että onko numerointini enää kohdillaan, mutta jatketaan nyt tänään perjantaina tuosta päivä 7 ja päätetään päivään 9 / sunnuntai.

Tänään treeneissä oli ohjelmassa neljä kertaa minuutti rullilla aika-ajoasennossa. Melko helposti pyöri tuollaista 150rpm, joten nyt tarvitsee vain saada ajoon voimaa taakse ja kiihdytys kohdilleen niin eiköhän se siitä sitten lähde, jos on lähteäkseen. Välitys on pienempi kuin vuosi sitten, joten jos saisi vähän nopeammin liikkeelle ja pystyisi ylläpitämään kierroksia pykälän pidempään.

Juuri äsken putosi tieto, että huomenna on käytössä tunti radalla aamupäivässä. "Kuten jokaisena päivänä ennen kilpailuja".
Ymmärrän, että joukkueenjohto vasta opettelee kilpailuissa käyntiä, joten asioiden tietoon saattaminen ja selvittäminen ei aina suju automaattisesti. Tämän tiedon sain onneksi, kun kehotin SPU:n asettamaa joukkueenjohtajaa käymään kysymässä asiaa. Toki onko oikea paikka opetella MM-kisat.
No, onneksi itse nähnyt useamman kisan niin pystyy pitämään oman pakan kasassa, mutta kun saisi kaiken laakista kohdilleen.
Tykkään kuitenkin ennemmin hoitaa itse hommat kuin jättää toisten kontolle. Tietää, että asiat ovat kunnossa. Mitään ei ole sinänsä jäänyt tekemättä, mitään ei ole tämän takia menetetty, mutta noin niinkuin periaatteessa. Toisaalta arvokasta kokemusta joukkueenjohdolle, joka taatusti auttaa SPU:ta jatkossa!

Nyt täytyy aavistuksen säätää ohjelmaa huomiselle, joskin parempaan suuntaan, kun kerran radalle pääsee. Ohjelmassa tulee olemaan radalla pari lyhkäistä vetoa ja rullilla yksi minuutin mittainen rypistys. Päälle pari starttia velon parkkiksella ja sunnuntaita odottelemaan.

Summa summarum. Voitettiin kuitenkin tänään 1h rata-aikaa, koska sitä aloin kyselemään. Eilisen rata-ajasta tieto tuli asiasta Surinamin joukkueelta, joten yhteensä 2h radalla enemmän kuin oli odotuksissa.

Ketju poikki!
-M

Ei kommentteja: