perjantai 7. huhtikuuta 2017

Väsyttää

Se oli torstai-aamu 04.50 kun heräilin kotosalla ja tällä hetkellä kello näyttää Suomessa kutakuinkin 14.20 perjantai-iltapäivänä. Ja aikana tuo on merkittävä, koska olen päässyt majapaikkani sänkyyn.

Aavistuksen tylsän pitkän lennon päätteksi kasailin pyörät aamulla pikaiseen ja ajelin rullilla kelvon 45' setin. Ensimmäinen 20' 120rpm vauhdilla ja viimeisellä kymmenellä minuutilla 3x10" rento max hiitti. Mehut olivat pihalla jo tuon treenin jälkeen, erittäin konkreettisestikin, koska sisälämpötila velolla huiteli kolmessakymmenessä ja kosteuskin oli (jopa oudon) korkea ottaen huomioon, että oltiin sisäradalla. Toki, jos se on yhtä korkea vuoden ympäri...

Hong Kong on vähän kuten Hong Kong. Ei tarjonnut suurempia yllätyksiä. Talot ovat korkeita, autot ajelee väärällä puolen tietä ja nuudelit ovat edullisia. Mitä muuta sitä tarvitsee?

Huomenna alkaa 10.45 ekat harjoitukset. MM-kisoissa on aina se kiva, että treeniajat ovat tunnin ja neljäkymmentäviisiminuuttia, josta viimeisen vartin saa testailla portista lähtöjä. Ohjelma on huomiselle kovin simppeli; alkuverra, jonka jälkeen 5-6x lentävä 500m pykälän alle kisavälityksen. Päälle parit startit pienellä välityksellä.

Vaikka en ole tänään tietoisesti kävellyt yhtään ylimääräistä, lähinnä kentällä aamulla, velolla radan ja kopin väliä (joka on ehkä 400m) ja kerran majoitukseen niin näyttää askellusmittari tälle päivälle yli 13 kilometrin verran kävelyä. Ei hyvä.

Majoitus. Onhan tässä sitä taas. Noin 8m2 kokoinen huone kerrostalossa johon pitää käyttää kahta hissiä. Vähän v*#¤" ,että ei pysty menemään kisahotelliin, mutta eiköhän se tästä tämäkin asia parempaan käänny ;) Ja velon viereisestä urheiluhallista saatu varustekoppi oli tasoltaan huippu; kuuden sohvan, parin television ja ilmastoinnin kanssa, että äkkiäkös sitä siellä makailee treenien välissä!

Twitterissä ja Instagramissa seurantaa läpi kisojen!

Ketju poikki,
-M

Ei kommentteja: